VISITA A MONTSERRAT – AGOST 2017

Montserrat sempre sorprèn, catalanitat, espiritualitat, natura, història.. hi ha temps per gaudir de tot, això es el regal de cinc hores montserratines.

Divendres 25 d’agost seguint la nostra via ferrada adaptada: Terrassa – Sarrià (FGC)   Sarrià –Pl. Espanya bus V-7 (TMB), Pl. Espanya -Monistrol (R5) Monistrol-Montserrat (FGC), una mica llarg, tanmateix variat i pràctic quan el desplaçament es fa en cadira de rodes elèctrica. Varies comarques ens saludaren Vallès, Barcelonès,  Bages, l’Anoia, Baix Llobregat…)

Situats al nostre destí: una salutació a la Moreneta, temps de silenci, oració, diàleg íntim que allà dalt sempre és màgic. La visita: pedres històriques, llànties votives, imatgeria, escultura, pintura un delit per l’objectiu de la màquina.

Passejada per tot l’espai exterior, el Museu, l’atri neoromànic, l’olivera que ha sobreviscut a totes les remodelacions, el paisatge amb vistes de la vall, Monistrol i massís de Sant Llorenç del Munt, i vistes fins a Collserola, les paradetes, els multicolors dels turistes i  tants moments per un dia de vacances d’agost, ben aprofitat.