Una tarda a la Llar de Fràter….

30

 

Una vegada més ens trobàrem en la vetllada formativa, que cada mes ens porta un temps de diàleg i bona convivència.
El tema  era: “Com ens enfrontem a situacions difícils? Junts descobrírem que tenim més força de la que ens pensem,  alhora de sobreviure a les dificultats,  sabem que no hem d’esperar que  es resolguin soles; tampoc  cal rendir-se i lamentar-se. Sempre s’ha d’analitzar la situació, buscar una solució, si n’hi ha,  tanmateix podem fer-ho sols o buscant ajuda i suport  en l’altre.  Quan ens obrim buscant una solució ens podem trobar que nosaltres siguem la solució.
La trajectòria de persones especials, ens poden servir de model o d’encoratjament, per exemple:

 

  • ·         L’Albert Espinosa, enginyer  industrial, guionista de cine, teatre i televisió, també escriptor, és una persona que ha passat llargues temporades  hospitalitzat, lluitant amb diferents  càncers, és  important  el que ha fet, però més important és la seva actitud ferma , serena i alegre davant la vida.
  • ·         L’Albert Casals  autor del llibre “El món sobre rodes”, és un jove que movent-se en cadira de rodes s’ha dedicat a estudiar filosofia i viatjar.
Viure en sentit de fraternitat, ens porta a compartir el nostre camí amb les necessitats, ja que és l’única força de creixement, l’única cosa que fa avançar decisivament  a la humanitat.
Acabàrem amb un berenaret  per celebrar el sant de la Lola i l’aniversari de la Rosalia.
Una bona tarda de primavera.
31
32

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.