Una tarda a Hostalric

DSCN2510Juliol  s’esfumava quan passarem una tarda a les Colònies d’Hostalric.

El marc  “Les moreres”: una casa clara i espaiosa, còmoda i assequible per  a les persones que es mouen en cadira de rodes; ens  hi porta un camí  de salzes, oms, freixes i flors boscanes.

L’espai que envolta la casa  es bonic, guarda un equilibri entre  natura pura i l’art de l’home, arbredes variades i escultures que, immòbils,  presencien la joia dels colonialistes.

Arribàrem a l’hora de prendre cafè i bombó de propina;  aquell dia en Dani, d’Alella, tenia la visita d’uns amics, que després de dinar ens convidaren a fer una pregària evangèlica que tots compartírem, la reflexió era del llibre de Samuel, on el Senyor feia esment de buscar en les persones el fons més que la forma, “escolta-ho en el vent” cançó Kumbaworlt, van cloure 20 minuts d’ecumenisme, participats per tots.

Un temps lliure ens donà la possibilitat de parlar amb la gent, de veure la casa i rodalies.

Més tard l’espectacle ens presentà  una parella de dansaires, arribats dels anys 60, convidaven a vestir-se i ballar amb ells, ja que havien de guanyar un concurs si aconseguien una cançó d’èxit.  L’activitat frenètica començà, dos  equips: homes i dones, en un “plis-plas” es disfressaren, maquillaren  i a ballar.

Passarem unes hores  molt bones, al marxar ens acompanyà  el caliu de germanor i joia que no te preu.

Felicitats i gràcies.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LoNnQgveU_0&w=640&h=480&rel=0]

 

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.