TROBADA  DE  FI  DE  CURS   2015-2016 DELS  GRUPS  DE  FORMACIÓ  DE  FRATER  BARCELONA

El  dissabte 18 de juny de 2016, a la nostra Llar de Barcelona, ens trobarem una cinquantena de fraterns,  representants dels tres grups de Formació:  Sabadell, Terrassa i Barcelona.

A la tarda , de l’esmentat dia,  van anar arribant  els assistents  a  aquesta  trobada. Contents i agraïts de poder estar tots plegats   i    sobtats  tanmateix  de que  tornéssim  a trobar-nos,  ja , a  final del curs.

Les converses: el canvi d’impressions, el record del que hem fet durant aquest curs, les valoracions i l’agraïment  pel que creiem que hem aconseguit ; tot això  va omplir de fraternitat  i  joia la nostra Llar, durant una bona estona.

Després,  els nostres companys i amics Ascensió Oliart i Ferran Ripoll   van  fer una revisió dels temes de Formació tractats durant aquest curs. Els temes  que havien treballat eren :

-La Espiritualidad                      

-Mis capacidades                                      

-Los magos de hoy                  

-Mi rol/ nuestro rol

 Tant l’Ascensió  Oliart com en Ferran Ripoll van explicar com havien tractat cadascun  d’aquests temes. L’Ascensió, a la nostra Llar de Barcelona i en Ferran a la Residència  Joan Tries  del carrer Enric Granados . Temes, tots, molt  interessants   i molt ben treballats . Una eina molt valuosa  per  ajudar-nos a  seguir en el  camí de la  nostra  vida.

Va arribar el moment de la celebració de l’Eucaristia presidida per Mossèn Miquel Elhombre.  Una Eucaristia, com sempre, plena d’amor . I, aquest dia,  amb un record emocionat   per a aquells amics o familiars que, durant aquest curs, han marxat cap a la Casa del Pare. També, en Mossèn Miquel ens va parlar de l’important que és la unió entre nosaltres; de l’agraïment que hem de sentir per el fet de poder-nos ajudar  uns als altres. De l’alegria d’estar junts. De donar gràcies al Senyor per aquest regal que és l’amistat; la fraternitat.  En Mossèn va explicar la importància de , sempre, malgrat tot, passi el que passi, celebrar la vida.

El nostre Company Gregorio va explicar la historia d’un matrimoni gran: tot un exemple d’amor i d’unió entre  éssers humans.

Així  vam arribar a l’hora de gaudir d’un bon sopar-berenar preparat, amb molta estimació, per la nostra  amiga i companya Pili. Un saborós àpat ,cloenda d’una ben bonica i entranyable tarda.

Comiat i desig  unànime de que tots passem un bon  estiu. I fins setembre, si a Déu plau.

Janina Ballesté

Juliol 2016