Taltavull: “Hem unificat l’ajuda als necessitats i la bellesa del Miserere”

Miserere(Càritas Diocesana de Barcelona / Arquebisbat de Barcelona) La solidaritat torna a ser la protagonista de les iniciatives de Càritas. Ho demostra el fet que, dijous més de 500 persones van donar suport als projectes de la institució assistint al concert solidari en el que es va interpretar Miserere, del compositor menorquí Benet Andreu i Pons (Menorca, 1803-1881). L’acte es va celebrar al Petit Palau, del Palau de la Musica Catalana. Gràcies als diners recaptats de les entrades (15 euros), des de Càritas Diocesana de Barcelona podran arribar a més persones que pateixen l’exclusió social i ajudar a liderar, per sí mateixes, els seus propis processos vitals.

Miserere és la principal obra de Benet Andreu i Pons i la més recordada, ja que va ser interpretada ininterrompudament i de forma solemne tots els Dijous Sants fins al 1935. En el concert hi van participar The Ripieno Consort Cor Vivace, el contratenor Oriol Rosés, el tenor Carles Cosías, el baríton Lluís Sintes, el baix-baríton Karl Svensson i el director Àngel Villagrasa.

El bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull Anglada i la presidenta de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, Mariona Carulla, varen presidir l’acte. El concert ha estat impulsat pel baríton Lluís Sintes.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aPZjw_pBVeU&w=640&h=480&rel=0]

font: Catalunya Religió

 

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.