Sortida a Montserrat Fràter Barcelona

Un autobdscn0028car adaptat recorregué les estacions fraternes: llar de Barcelona, punts de trobada de Sabadell i Terrassa, tots amb ganes de visitar  i viure de prop Montserrat, una verge ennegrida pel pas del temps, una muntanya amb personalitat pròpia que ens la sentim ben nostra, no cal dir res més.

Arribats dalt el Monestir, els més ràpids encara compartiren gairebé tota la missa conventual, l’Església estava ple de “gom a gom”, altres preferiren estar prop de la Verge  amb més tranquil·litat, aprofitaren un temps, entre misses, s’uniren a pelegrins de Sant Boi i Vic, participant a la pregària i reflexió de l’any de la misericòrdia, conducció que feren el pare prior del monestir i el bisbe de Vic.

Fèrem l’ofrena d’una espelma amb el caliu personal i una foto de record el centre de l’atri, on la tradició dia que desprèn més energia.

Uns visitàrem el Museu, després tots dinarem, tipus pic-nic, com que feia un dia  que al sol cremava, i l’ombra refredava molt, cadascú va triar el pam de terreny més adient,  a l’aire lliure,  veient, escoltant i olorant les vistes, els sons i les olors del cor de Catalunya que és Montserrat.

La Verge es quedà amb el nostre agraïment per les passes dades i els nostres precs per continuar caminant en el nou curs.

Contents tornarem a l’autocar després de passar un dia rodó.