Roser Cetrà, Pepi Manrique, Jaume Andreu, E.P.D.

Ashampoo_2015.02.13_21h17m44s_003_

La noticia ens ha arribat una mica tard, el dia 10 de desembre de 2014 ens va deixar, per anar a la casa del Pare, la Roser Cetrà, ella estava a Mataró en un residència, abans vivia a  Sabadell, on va participar en les activitats de Fràter , donant la seva opinió clara i sincera, agradable en el tracte, i molt propera a les persones. La Roser va saber copsar l’esperit fratern de pregària i acció, s’ho va emportar a Mataró i des d’allà el va fer palès, especialment en aspectes socials. Roser et recordarem sempre, gràcies per la teva amistat.

 

A Sabadell, fa uns dies, que es morí la Pepi Manrique, era una fraterna que participava a les activitats, especialment a Sabadell; assistia al taller de dibuix i pintura, els quadres que feia Tenia una bona qualitat.

 

El dia 7 va morir a en Jaume Andreu, un fratern, un amic, una gran persona. En Jaume es feu seu l’esperit de Fràter i el va estendre per Sant Sadurní d’Anoia, el seu poble, tots els que hem tingut la sort de compartir amb ell: trobades, assemblees, eucaristies hem rebut un do especial, que el caracteritzava, la seva atenció, senzillesa i generositat. Avui els ceps s’acaronen al sol per suavitzar l’enyor que corra per la seva soca, saben que poques persones han estimat tan la terra i el conreu com l’amic Jaume.