Romeria de Terrassa a Montserrat 2017

La Terrassa peregrina i montserratina el dia 8 d’octubre va passar el dia a Montserrat, el senyor bisbe auxiliar, sacerdots, nois i noies, famílies, avis, persones  amb discapacitat física… tothom  va ser-hi convidat, en ambient cristià, de fe i amistat.

La Parròquia de la Mare de Déu de les Arenes (barris  de les Arenes, la Grípia i Can Motllor), va presidí el pelegrinatge.   

La primera romeria de Terrassa a Montserrat data de l’any 1022, fa gairebé tot un mil·lenni  que el nostre poble ha posat al peu de la verge, anhels, ofrenes, desitjos,  agraïments, pregàries, fruint alhora de la mare naturalesa, acaronant aquets torons  tan especials, tan diferents d’altres, tan nostres.

Els actes oficials: El rosari en el camí dels degotalls, l’acollida del Pare Abat convidant-nos a participar al 425 aniversari de la consagració de l’Església nova, amb el lema ”La meva casa és casa d’oració”, a fer nostre aquest lema, “la casa nostra” és també el cor de cadascú, el nostre interior, si el fem casa d’oració segur que serà casa d’amor en majúscula.

El temps de viatge per diferents vies (a peu, en cotxe, en autocar, en cremallera, en aeri….), el temps lliure i el dinar van ser hores de convivència inter-parroquial, una bona manera de rebre energies  pel nou curs que acabem d’encetar.