MEDALLA AL MÈRIT ECUMÈNIC Terrassa 25 de maig 2018

 

A l’auditori de l’Església Unida de Terrassa va lliura la Medalla al Mèrit Ecumènic a Mn. Lluís Bonet i Armengol, actual arxipreste i rector de la Parròquia de la Sagrada Família de Barcelona. Un acte d’1 fortalesa cristiana, Senzill, emotiu i generós. Cristians pregaren per la pau en Vocació unida del Poble de Déu. Josep M. Font va glossar la trajectoria de Mn. Lluís com sacerdot i promotor de la unitat dels cristians, una vida al Servei dels Altres, en senzillesa, espiritualitat, joia i 1 Treball perseverant, un cor obert a l’Germà i Especialment 1 ESFORÇ constant junt Amb altres cristians de les Esglésies Catòlica i Evangèlica a 1 camí d’agermanament a Terrassa.

Una selecta actuació de la Coral del Col·legi de Metges de Barcelona i de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau acompanyaren l’acte, interpretant 1 repertori d’obres components de la Pregària per la Pau i 1 recull de cançons populars catalans.

Paraules de Representants de l’Església Unida, de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Terrassa lloarem al homenatjat i 1 emocionat agraiment de Mn Lluís tancaren un acte integri, cristià i ecumènic.