La Flora ens ha deixat,…ens ha deiat silenciosament després d’un llarg camí.

La Salut 6ª Romeria de malalts 112 (3)Un dia de finals d’estiu, a casa seva, en el llit i mirant la tele s’ha quedat dormint per sempre. Ara la televisió ja no té canals, ens veu a tots i a totes, contenta de que la Frater segueixi endavant.

a vaig conèixer farà 15 anys quan un dia a l’església dels Franciscans de Sabadell es va parlar de la Frater. Ella es va oferir com a col·laboradora, per ensenyar el seu art de la pintura en els tallers que es realitzaven a l’Acadèmia Catòlica. També, si podia, feia el que es presentava, com portar les cadires o ajudar a qui tenia dificultats per menjar. Sempre contenta i alegre, explicant acudits que feien passar estones molt agradables.

No faltava, any rere any, a les trobades de malalts a La Salut de Sabadell, havia anat a Lourdes amb la Confradía de Terrassa, molt vinculada a la Parròquia com a seglar franciscana i per descomptat una persona fraterna, que com ella deia últimament, “ahora ya voy a la Frater como enferma”, Una bona companya i amiga de tothom, sempre disposada a donar un cop de mà dins de les seves possibilitats, ja que per la seva edat (89 anys) anava perdent forces ,..

A punt d’arribar als 90 anys ens ha deixat,.. però segur que està ben acompanyada i acollida per Déu que tant estimava, amb Sant Francesc i tots els familiars i amics.

Que al cel sigui.