La Festa Gran de la Fraternitat Festiva

Ashampoo_Snap_2013.05.09_20h26m29s_009_El dia 30 de maig,  a les estances del Col•legi Jesuïtes Sarrià – S. Gervasi, es celebrà la Festa Gran de la Fundació Josep Maria París – José  Udaeta /Fraternitat Festiva.

La trobada distribuïda en tres parts començà, puntualment, amb l’Eucaristia, un temps per celebrar junts la  fe, que dia a dia ens motiva en el camí de Jesús, sempre al recer de la Mare de Déu de l’Alegria.

Seguidament passàrem al menjador on esperava  un sopar fred,  delicadeses servides per la Casa Roca, amb cloenda d’un deliciós gelat Farga. Un temps d’aliment del cos alhora que es gaudia de l’amistat, era el moment de salutacions i de petites converses amb vells coneguts.

La tercera part va ser un recital musical a càrrec dels professors i alumnes de l’escola de Música Kostka (Jesuïtes de Gràcia).  Una escola que estima  la música a un alt nivell, oferiren un concert amb representació de totes les famílies d’instruments: percussió, corda, vent i elèctrics. El programa  presentà una sèrie d’interpretacions de solistes de diferents estils musicals:  clàssic, jazz, rock, completaran l’actuació de peces de conjunt, 2 a càrrec de l’orquestra del col•legi  i 2 de l’orquestra de guitarres.  Varies de les actuacions les feren duets  formats per professor i alumne, un virtuosisme que donava a entendre el valor pedagògic fruit de   fer el camí plegats amb companyonia, a un mateix nivell.

Ben entrada la nit es donà per acabada la festa, que aplegà dos centenars de persones,  per compartir la fe, l’amistat i la solidaritat, seguint l’estela dels cosins Paris-Udaeta, fundadors de la Fraternitat Festiva.

Album de fotos a
logoe78

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.