La col•lecta de l’aniversari de la Sagrada Família, per Filipines

Filipines(CR) Aquest diumenge està programada una missa a la Sagrada Família coincidint amb el tercer aniversari de la Dedicació de la Basílica pel papa Benet XVI, el 7 de novembre de 2010, i de la Cloenda de l’Any de la Fe. Arran de la necessitat d’ajut material que té en aquests moments el poble filipí, el cardenal Lluís Martínez Sistach ha decidit destinar a aquesta finalitat la col·lecta que es realitzarà durant la celebració i en la qual hi participaran més de quatre mil persones.

Així ho anunciat una nota de l’arquebisbat de Barcelona en la que també afirma que “Lluís Martínez Sistach, i amb ell tot el poble fidel de l’Església que és a Barcelona, manifesten el seu condol a tots els familiars i amics de les víctimes de la tragèdia i s’uneix al dolor de la munió de damnificats amb motiu del tifó Haiyan de les Filipines”. Aquest diumenge, a través del seu compte de twitter, el cardenal també va expressar el seu suport a les víctimes, alhora que feia una crida a la solidaritat: “Hem d’ajudar Filipines amb diners i pregàries per les gravíssimes conseqüències del tifó. El meu condol, pregària i ajut al poble filipí”.

Per visualitzar aquest suport, Martínez Sistach també presidirà aquest dissabte la celebració de l’eucaristia amb solidaritat amb la important colònia filipina que viu a Catalunya i participa de la vida diocesana a la Parròquia de Sant Agustí, on es reuneix habitualment aquesta comunitat.

Càritas Diocesana de Barcelona ha obert un compte per aportacions i donatius adreçats a donar suport al poble filipí.

D’altra banda, l’arquebisbe Joan Enric Vives, també ha fet arribar el seu condol al president del país com a copríncep d’Andorra.

També aquest dimecres la comunitat de Sant’Egidio a Barcelona organitza una pregària a la parròquia dels Sants Just i Pastor.

Font: Catalunya Religió

 

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.