Gairebé 65.000 infants participen al Concurs Bíblic de Terrassa

concurs_bblic_terrassa_premis_2013El 18 de maig passat, el bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, va presidir l’acte de lliurament dels premis del 28è Concurs Bíblic que organitza el Grup Avant de Terrassa per totes les diòcesis de Catalunya. El Grup Avant forma part de la Federació de Cristians de Catalunya. En el Centre Cultural de Terrassa s’entregaren els premis de la diòcesi de Terrassa i de l’arxidiòcesi de Barcelona i simultàniament es presentaren a les altres diòcesis amb seu a Catalunya, excepte a Lleida, que ja es va lliurar el dia 11 de maig passat. El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz, va estar acompanyat pel Director d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Xavier Puigdollers, pel Regidor de l’Ajuntament egarenc en representació de l’alcalde, pel Sr. Juan Antonio Gallardo, i pel President de la Federació de Cristians de Catalunya, l’exconseller Antoni Comas, a més a més dels responsables i consiliari del Grup Avant.

El Concurs Bíblic vol ser una eina de treball per fer conèixer Jesús i el seu missatge als infants d’arreu de Catalunya.

En l’edició d’enguany han participat 64.546 infants i adolescents de 650 col·legis i un nombre important de parròquies. El lema en aquesta ocasió ha estat “Jo amb les obres et mostraré la meva fe”, emmarcat en l’Any de la Fe.

El bisbe de Terrassa ha destacat en les seves paraules la importància d’aquest concurs consolidat amb el pas dels anys. Ha agraït la nombrosa participació i ha felicitat a tots, infants i famílies i també especialment als organitzadors.

D’altra banda, Josep Àngel Saiz, ha volgut fer palesa la importància de mantenir les arrels cristianes i culturals a la nostra societat. Glossant el lema de l’edició d’enguany, ha recordat la importància de la vivència de la fe i de la caritat en el context actual eclesial i social. La fe esdevé com les arrels d’un gran arbre, en la que la caritat i les obres són els seus fruits.

Finalment ha recordat la importància que a cada llar hi hagi una Bíblia. El Concurs Bíblic posa a l’abast dels infants l’accés a la Paraula de Déu i facilita l’encontre amb el Senyor.

http://www.flama.info

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.