Fraterns de les diòcesis de Barcelona i Vic – Jornades de Convivència a VIC

zzWhatsApp-Image-20160529 (1)2_Fotor28 i 29 de maig 2016

Casa d’Espiritualitat Claret- VIC

Aquestes Jornades clàssiques tenen dos objectius bàsics, veure’ns compartint un temps de primavera, comentar i nodrir-nos d’un tema puntual, compartint l’Eucaristia i la vida en general.

El dissabte  fraterns  arribats de diferents localitats,  a bona hora per anar al Mercat de Vic, doncs sempre hi ha alguna novetat, i la gran varietat de gent, colors, material fa que sigui un marc de geografia humana impressionant.

A la tarda  treballàrem el tema d’enguany,  que amb el títol “el meu rol – el nostre rol” donava peu a descobrir particularment i en grup el paper a desenvolupar, nosaltres mateixos  dins nostre i en la societat, una manera de ser pràctica i positiva en el servei al germà, base de la fraternitat. Un vídeo i una dinàmica ens ajudaran arrodonir el tema. La eucaristia, el sopar i la tertúlia del vespre-nit  donaran pas al descans i al diumenge de Corpus,  que dedicàrem a visitar el Museu Claret, també passejàrem pels carres engalanats amb catifes  de flors, assistirem a un acte en commemoració dels XXV anys d’un atemptat a la Caserna de la Guardia Civil, tenint ocasió de  veure  ben a prop les autoritats, President de la Generalitat, Senyor  Ministre, Bisbe de Vic.

Després de la foto de grup, record de dos dies molt bons, dinar i  cantar l’hora del adéus i un arreveure esperançat,  tornarem cap a casa amb l’humor i els ànims en plena forma.