FRATER ZONA – ASSEMBLEA DE ZONA DE CATALUNYA I LES ILLES

Fraternitat Cristiana de Persones  amb discapacitat

ASSEMBLEA DE ZONA DE CATALUNYA I LES ILLES

11 DE MARÇ´DE 2017

Residència MARTI CODOLAR

Quan la primavera està  a punt d’arribar a la Fràter  celebrem l’Assemblea de Zona, és un dia de treball i amistat que tots gaudim de valent.

Al matí arribàrem representants de Vic, Tarragona, Girona i Barcelona, excusaren l’assistència per impossibilitat: les diòcesis de Solsona (Tàrrega) i Tortosa.

Obrí la jornada Mn. Lluís amb una pregària, demanant al Pare ajut en els projectes, alhora que  oferíem tot el treball fet. Les diferents diòcesis exposaren les activitats, els projectes i les sensacions de durant l’any. Es constatà que tothom mantenen les activitats  ordinaris, reunions d’equip diocesà, representacions socials i d’església quan s’escau, festes tradicionals i un seguiment de  la formació, en aquest apartat s’obrí un bonic diàleg, valorant  la font de nodriment pel moviment que és la formació, alhora que realitza personalment, els materials ens permeten seguir pas a pas el carisma del nostre fundador: Henri François. Cal destacar les il·lusions dels gironins en reformar  la casa de Colònies de Sant Feliu de Pallerols i la celebració dels 50 anys de Fràter a Girona. A Tarragona, un any més tard també estan preparant els seus 50 anys de la Fràter. A Barcelona van exposar uns problemes d’humitat que tenen al local, sembla en vies de solució, però que econòmicament  són importants.

Units en l’Eucaristia, oferint els projectes i pregant per la Marta Valverde que fa pocs dies ens ha deixat. Més tard convivència sana tot alimentant el cos al self-service de la casa, completaren el matí.

A la tarda en Josep M. Llucià informà de la Comissió General, celebrada a Segovia.  La Maria va llegir la Memòria de les activitats de l’any. S’anuncià les jornades lúdiques d’aquest any pels dies 17-18 de juny a Barcelona, a la Residencia Martí Codolar, fent sortides a la zona del Port i la Ciutadella, pendents de concretar.

Al capvespre tothom cap a casa, amb les motxilles plenes  de projectes, treballs i ànims, amb un arreveure fins les jornades de juny.