Fràter, Diòcesi de Barcelona – Sortida de final de Curs

Objectius: Sant Abraham, Platja Nova Icària, Passeig Marítim…..

7 de juliol de 2019

Un bonic i calorós dia d’estiu ens esperava, ens trobàrem tots a davant de l’Església de Sant Abraham, que, com sempre, ens acollí a la seva Eucaristia Dominical i ens en feu sentir com autèntics  protagonistes VIP, Mn. Gabriel Carrió Amat, ens comentà les lectures , especialment uns consells de  Jesús als deixebles, i  a tots els que després hem seguit els deixebles: “Aneu per aquest món lleugers d’equipatges, però carregats amb el farcell de molta estimació” una declaració de fe i amor autèntica, que si la practiquem serem feliços, això està garantit.

Al sortir ens dividirem en tres grups, uns a la platja Nova Icària, altres a menjar sardines a algun llogarret especial, i la resta a passejar pel Passeig Marítim.

La platja de la Nova Icària compta amb una àrea per a persones amb discapacitat que disposa de servei de suport al bany o bany assistit. Aquest servei s’adreça a persones amb discapacitat i mobilitat reduïda, com nosaltres, i té l’objectiu de facilitar-los l’entrada i la sortida de l’aigua per tal que puguem gaudir d’un temps de bany, fent ús, si cal, d’una cadira amfíbia. Ens tractaren molt bé, i tots els que ens vàrem banyar ho passarem  de primera.

Mes tard ens concentràrem als jardinets de la plaça de la vila, ens menjàrem el pic-nic que  portàvem, per passar després al bar de la plaça a fer el sobre-taula, i menjar el gelat que cada anys ens paga la Pili.

A les 6 de la tarda tothom cap a casa, contents i alegres de passar un dia de platja gaudint del sol, la calor, l’amistat.