Fràter de Barcelona. Celebració de Nadal.

IMG_3022365431311Dia d’hivern i assolellat, ens trobàrem davant la Parròquia de Sant Esteve, veníem de diferents punts, tots portàvem un mateix objectiu viure l’encís de Nadal.
L’Eucaristia ens apropà en fraternitat, ens animà a seguir treballant per un món més just, més digne, més solidari, més humà per a tots, serà la nostra gran felicitat.
Després anàrem als locals parroquials, ben decorats en temes nadalencs. La Janina ens tenia preparada una prova sorpresa, ens recordà una activitat feta per Nadal 2012, aleshores tots ens havíem fet una proposta pel nou any, i ara era l’hora de passar comptes, -ho havíem complert?, la resposta també ens la quedarem tots per nosaltres, com havia de ser.
El grup de teatre “Senyores del Barri Porta” ens oferiren “Les aventures d’en Jordi”, una petita obra còmica, ben interpretada i molt distreta.
La Vicenta representà un conte, divertit i pràctic al mateix temps.
Finalment cantada de Nadales, per un cor improvisat i d’excel•lent categoria.
Un bon dinar servit per persones col•laboradores.
A la tarda una visita esperada: “El Pare Noel” i dos patges, carregats de regals.
Un berenar de torró, cava i begudes refrescants.
El fi de festa “sonat”: concert de percussionistes, el grup “Gent Gran amb ganes de passar-ho bé”, ens oferiren un concert de peces clàssiques que ells acompanyaven amb instruments de percussió.
A les 7 tots cap a casa, contents i plens de joia. Nadal ens havia portat unes hores de fraternitat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=W8FKhAOv5ro&w=640&h=480&rel=0]

 

 

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.