Fràter Barcelona – Trobada de Nadal

0000Aquest diumenge 13 de desembre, la Frater de Barcelona va celebrar com cada any la Festa del Nadal. Es va iniciar participant a l’Eucaristia a la Parròquia Sant Esteve de Sant Andreu. Tot seguit ens vàrem traslladar al seu local decorat per l’ocasió.

La trobada amb els altres, alguns vinguts d’altres poblacions, com ara Terrassa i Sabadell, fou plena de salutacions i abraçades.  L’activitat principal era compartir l’esperit nadalenc i una petita coral molt familiar, va dirigir la cantada de nadales tradicionals que tots sabien, més alguna de nova que vàrem aprendre.

Els bons desitjos, les reflexions, els jocs, un bon dinar, les postres, i fins i tot la visita del Pare Nöel amb tres patges, va ser molt agradable i ple d’alegria per rebre els regals i acabar la primera part de la festa.  A mitja tarda, el grup l’Espiga del Casal de la Gent Gran del barri del Congrés, ens va delectar amb les seves actuacions. El ritme de les cançons que varen presentar, animà a que els que anaven amb cadires de rodes ballessin, fent que el dia fos encara més especial.

Finalment , compartirem l’amistat i l’alegria amb els millors desitjos per aquestes festes.

 Montse Mañas i Assumpta Codina