FRATER BARCELONA Sortida de primavera

Laberint d'HortaSortida Laberint d’Horta

Al mes de febrer vàrem pensar en organitzar la  sortida de primavera no tant sol per poder gaudir d’un dia de germanor de la família Frater sinó  també per gaudir  de la natura dins de la ciutat.

No és fàcil poder reunir tots els  factors que necessitem perquè sigui un gran dia; voluntaris, indrets adaptats, espai per dinar, grup d’animació per a la tarda i sobretot el grup de “minus”.

Arriba el dia 7 d’abril, data fixada per la sortida.

Puntualment i com no podia ser d’altre manera, abans de les 10 del matí comencem a arribar al punt de trobada. Ni més ni menys que anem al laberint d’Horta. Dins de la ciutat però suficientment separat d’ella com per poder respirar l’aire pur  de la muntanya.

El laberint és un jardí històric dins del Barri d’Horta, al peu de la Sierra de Collserola.

Van recorre els  indrets del parc que permetien el recorregut en cadires de rodes, la cascada, font romàntica i el propi laberint.  Malauradament, encara resta molt per adaptat.

Val a dir que el personal del parc van facilitar l’accés a tots els vehicles sense cap problema.

Al voltant de les 13 hores van fer, a peu, el recorregut des del parc fins el convent de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu.

Aquest convent és un lloc molt conegut. Ens rebem també que ens trobem com a casa.

El dinar li vam fer al jardí, un lloc agradable amb un sol radiant. Ens van distribuir en petits grups per facilitar l’atenció i comunicació entre tots. Van tenir la sort que una de les Germanes va sortir, miraculosament, oferint el cafè de desprès de dinar.

A la tarda,  el grup de Zarzuela de la Casa de Almeria ens va delectar  amb una sèrie de fragments de Zarzuela molt conegudes per a tothom i que en algun moment van poder acompanyar tocant palmes i portant el ritme.

Malauradament van tenir un ensurt amb la caiguda, fortuïta, del Carles,  que afortunadament va  quedar només en això. Ho celebrem.

 A partir de les 18:30 van començar a marxar cadascú a casa seva amb l’esperança de rebre aviat l’anunci d’altre sortida.

Agraint tant als voluntaris, com al grup de la Zarzuela, a les Hermanas Hospitalàries i grups de ¨minus¨ la participació i els emplacem per a la propera activitat.

Barcelona, 9 d’abril de 2019.

Conxita