Fràter Barcelona – Sortida a Nova Icària, fi de curs d’actes de cultura i lleure

El dia 2 de juliol ens llevàrem amb un objectiu concret, passar-ho bé gaudint de fraternitat i natura, al mateix temps que dèiem adéu a un nou curs, i ens preparàvem pel temps de vacances.

Ens concentràrem a la parròquia Patriarca Abraham, on fórem molt ben acollits  per tothom, participant a l’eucaristia d’acció de gràcies pel curs acabat, també per demanar ajuda pel curs vinent, les lectures del dia és convidaven a  convertir les nostres llars en una escola de valors evangèlics com la fraternitat, la recerca responsable d’una societat més justa, el mateix que també anhelem la família fraterna.

La resta del matí  ens partirem en dos grups. Uns cap a gaudir del sol, l’aigua i la sorra, ajudats pels col·laboradors de l’Empresa Pro-Activa   es banyaren  i prengueren el sol. El segon grup van passejar per tota la zona, mirant i valorant les rebaixes (era el primer dia), també fent algun vermut als bars  de la platja.

A l’hora de dinar, un pícnic als jardins, entre platja i centre de la vil·la, després gram sobretaula amb cafè o  gelat per tothom, la Pili és generosa.

Cap el tard després de passar un dia conreant l’amistat, poc a poc, tornàrem a les nostres cases i residències. Després d’un “Fens aviat” ple d’esperança.