Fràter Barcelona – Sortida a la Platja Nova Icària

1 de juliol de 2018

El títol de la trobada és aquest, la realitat no sempre és així, el dia va començar preciós, ens trobàrem a les portes de l’Església Ecumènica del Patriarca Abraham, allà participarem a l’Eucaristia parroquial, on sempre son molt ben acollits.

El dia era molt bonic, férem dos grups, uns es volien banyar i els altres passejar per  tota la zona marítima de Barcelona, posàrem fil a l’agulla i endavant, els que triaren fer el vermut  en els “xiringuitos” molt be, els que volien passeig marítim també, hi havia varies sortides,  al final la decepció va arribar pels que es volien banyar, onejava la bandera groga, les fortes onades  no aconsellaven banyar-se, els voluntaris de la Creu Roja eren allà per si canviava l’onatge, però de moment res de res, per tan aquí es feren dos grups uns es quedaren  estirats a la sorra fent “panxing” i els altres  seguiren les passes  dels que passejaven.

A l’hora del picnic, entre rialles i acudits dinàrem i per acabar  cap a la Centre de la Vila a fer un gelat, obsequi de la Pili, no li perdonem, al mateix temps seguírem el mundial de futbol de Rússia. L’hora dels adeus, comiats, petons i abraçades i feliços cap a casa.