Fràter Barcelona – Inici de curs: Activitats d’Oci i temps lliure.

Casa de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu

Data: 22 d’Octubre 2017

L’indret acollidor, ben situat, espaiós i preciós. Poc a poc arribarem tots els fraterns disposats a passar un bon dia. Al mati, el solet ens acaronava i escalfava, mentre tots ens saludàvem i comentàvem les ultimes aventures i desventures.

Més tard  entràrem al saló d’actes per  gaudir d’un excel·lent concert a càrrec de la cantant Georgina Navarro Ruíz, acompanyada per ella mateixa d’un teclat electrònic ens oferí  un recital de cançons de inspìració cèltica dels segles XV i XVI, també varies cançons de Gospel, són els dos estils que conrea la Georgina, en els dos grups que canta:

El Grup Celtic Groove, un grup  que actua  des de  fa més de 15 anys en diferents actes socials i familiars amb la fi d’amenitzar i difondre la música popular europea. Es tracta d’un “jouer la musique” o “to play music”, de manera relaxada i molt viva, lluny de la serietat de les sales de concert o de les actuacions acadèmiques.

El grup de Gospel “Cor de cors” un estil nascut a les plantacions dels estats del sur dels EEUU, on els esclaus troben en aquesta música un fil de llibertat i elevació de l’esperit ofegat, més que en el propi cos assotat i humiliat

El repertori va ser extens i variat, en diferents  ocasions ens va fer participar a tots nosaltres, encomanant-nos la joia, virtuositat, percussió i musicalitat que traspua tota ella.

Al mig dia pícnic a sol i ombra, feia força calor.

A la tarda el grup artístic de La Sagrera, nomenat “La buena honda”, especialitzat en animació popular ens obsequiaren amb: “gags”, cançons, acudits, ens feren recitar, explicat acudits, en resum passàrem un parell d’hores volant, rient i gaudint de la festa.

A les 6 arribà l’hora dels adéus i arreveures i tots cap a casa, alegres de saber que començaven un nou curs.