Fràter Barcelona. Equips de Formació, Inauguració de curs 2018 – 2019.

20 d’Octubre 2018

Llar de Barcelona

Una tarda de retrobaments esperats i desitjats, l’estiu ha estat llarg, persones vinculades a l’organització han participat a un viatge a Roma, en representació de la Diòcesi, i organitzat per l’Equip de Zona, amb l’objectiu principal de veure i saludar al Papa, fer-li arribar el nostre alè i la nostra confiança, per aquest motiu s’endarrerí  la vetllada que normalment fem al més de setembre.

Amb ganes de començar un curs apassionat on hi esperem trobar bons moments, experiències, oportunitats, vivències i -perquè no? Nous reptes per assolir.

Amb el lema “tot és camí des d’ara, compartírem l’Eucaristia, celebrada per  Mn. Miquel, agraint a Jesús, el mestre, l’amic, tot l’amor que ens dona, fent-li saber els nostres anhels, saben que ell ens ajudarà a fer-los possible. Comentàrem vivències del nostre fundador Pare François, i dels nous Sants Romero i Pau VI. (Si us interessa el guió que seguirem cliqueu aquí).

Amb una “pregària per descobrir a l’altre” es va cloure la primera part de la tarda.

En espectacular  pica-pica comunitari ens servi de berenar-sopar, al mateix temps que amb sana joia recordàvem i intercanviàvem les experiències de l’estiu.