Fràter Barcelona a la Nova Icària

DSCN1978La gent de Fràter Barcelona férem la sortida de final de curs en l’àmbit de “oci i temps lliure”. Al matí més de 40 persones ens trobàrem al temple del Patriarca Abraham on compartirem l’Eucaristia junt amb els parroquians , l’acollida va ser molt bona i afectuosa.

 Amb l’esperit renovat i moltes ganes de gresca ens organitzàrem en dos grups, els que volíem tastar l’aigua mediterrània i els que volien rondar pel passeig.

Els primers, els de la platja tinguérem la primera sorpresa: “bandera de color groc”, això volia dir, en aquell moment,  perill de meduses, aleshores optarem per un bany de sol, a mida, calia no quedar  semblants als llagostins; petites remullades amb la mànega d’aigua,  gaudint d’un “panxing”,  la mar de bé.

 A l’hora de dinar tots ens aplegàrem als jardins, que hi han davant del “Centre de la Vila”, és una zona verda preciosa, un regal de la natura en plena capital.

Després de dinar, férem cap a la terrassa del  “Centre de la  vila”, on la Pili ens convidà a café o gelat, era l’hora de la sobre taula: tertúlies, rialles, fotografies, projectes i anècdotes.

Al capvespre els taxis adaptats ens vingueren a buscar i la sortida ja era historia, una historia  que recordarem amb il·lusió.

Hem d’agrair als voluntaris e la Creu Roja, que durant l’estada a la platja, ens atengueren en tot moment, a nivell, pràctic i agradable.

Fotografies a estudi78.comDSCN2002

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.