FESTA GRAN – Fundació Josep Maria París – José Udaeta Fraternitat Festiva

Snap_2014.05.17_12h28m05s_002_A la gent propera a La Fraternitat Festiva el més de maig  ens regala unes hores entranyables  i plenes de joia sana i senzilla.  Hi han uns paràmetres  fixes: El record dels cosins París – Udaeta, la amabilitat i generositat fetes  espiritualitat i festa. Un temps per conrear l’amistat i el diàleg. Una col·laboració a les activitats de persones amb discapacitat .

Començàrem compartint  l’Eucaristia d’acció de gràcies per un nou any de convivència i treball a l’empara de la Mare de Déu de l’Alegria, i en l’avinentesa de ser un dia dedicat a Sant Isidre,  tinguérem present la vida d’amor cristià i seguiment de Jesús d’aquest sant camperol madrileny,  que va viure a cavall dels segles XI i XII. Com sempre la Coral Sant Ignasi ens aportà la seva participació coral.

Seguidament  compartirem un sopar als menjadors del col·legi. Un sortit de canapès excepcional i un gelat “Farggi” de cloenda.

El tercer acte va ser un concert teatralitzat “SING SONG SWING” Un espectacle que repassa la història del teatre musical, un acte de cabaret inspirat en Bob Fosse. És un recorregut per la història del teatre musical, de la mà de quatre actors – cantants i una pianista que interpreten un repertori que parteix dels diferents clàssics d’aquest gènere, com Stephen Sondheim, Leonard Bernstein, Jacques Offenbach, Gilbert i Sullivan, d’obres tan populars com Nine, Cabaret o West side story.

És un homenatge al teatre musical i al procés de creació artística, amb molt ritme, amb complicitat amb el públic,  un regal que ens feren la jove companyia  “ELS PIRATES TEATRE”, deixant tot el públic embadalit i agraït d’un temps de vida musical vibrant i espectacular. Moltes gràcies.

Quan la Festa Gran ja és història reneixen els ànims per continuar aquest camí que un dia començaren els cosinets de Sarrià.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=lOt6vem8IJ4&w=640&h=480&rel=0]

Snap_2014.04.29_14h42m19s_001_

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.