Festa Gran – Fraternitat Festiva

El dia 21 d’abril tota la família de  la Fraternitat Festiva celebràrem, amb joia i dinamisme,  la Festa Gran. Com cada any el col·legi de  Sant Ignasi de Sarrià ens acollí amb els braços oberts.  Començàrem compartint l’Eucaristia, celebrada pels mossens Miguel Elhombre i Lluís Simón, junts donàrem gràcies pel treball fet, recordàrem aquelles persones  que ja no estan entre nosaltres, i també aquelles que per diverses circumstàncies no hi eren. També desitjàrem a en Ferran Coll, una bona millora en el seu estat de salut.

Després, el sopar fred va afavorir  diàleg, vivències, rialles i també alimentar el cos, es clar. Les Jornades de convivència d’aquest estiu, van ser un dels temes  més coment ats, esperances, il·lusions i molt més s’espera d’aquests dies de lleure de persones amb discapacitat, un  pilar per  crear un estiu integral i fratern.

 La tercera part va estar amenitzada pel grup d’Havaneres Torrebastons, que ens obsequià amb un repertori de cançons d’aire cubà i català que alegre els cors, unes tonades encomanadisses, ben aviat, varies persones s’animaren a cantar amb el grup, per acabar cantant tots.

Un regal final, fet  punt de llibre, per l’Alícia Coll, ens servirà de record d’unes hores entranyables,  plenes de fraternitat.