Festa Gran 2016 Fundació Josep M. Paris José Udaeta

013El  27 de maig, dia escollit per una gran i emocionant jornada de Fraternitat Festiva, per celebrar el 15è aniversari de la seva creació. Fundació fonamentada en la col·laboració en activitats de  persones amb discapacitat,  una il·lusió dels recordats  cosins Josep M. París, (sacerdot jesuïta) i José Luís Udaeta (ballarí);  calia donar una caliu diferent a la Festa Gran n. 15, els dos cosins ja no hi són, físicament entre nosaltres, tanmateix si que van venir a la festa, l’ambient familiar, l’amistat compartida, la joia en la celebració deien ben alt que ells  hi eren en el cor de tothom.

Les salutacions i benvingudes van precedir l’Eucaristia d’acció de gràcies, Mn. Lluís ens va dirigir unes paraules  de coratge, de valoració a les petites realitats que s’aconsegueixen amb la participació de tots, els temps no són bons i generosos, la Fraternitat treballa per poder  portar a terme les obres, activitats  i il·lusions de  les persones amb dificultats físiques i les que no en tenen, buscant un sa equilibri.

Un berenar-sopar fred va ser motiu d’intercanvi de contactes personals entre tots els assistents, des de l’any passat hi han  variacions, la celebració en divendres en lloc de dijous, i l’inici avançat dues hores aproximadament, aquets fets fan que hi assisteixin més gent, especialment infants que donen un to alegre,  de futur i continuïtat.

Una tuna estudiantil va acompanyar el berenar – sopar, amb les seves cançons tradicionals que sempre són ben rebudes.

Aquesta Festa Gran era  la primera que es celebrava des que hi ha la nova presidenta de la Fundació, la Senyora Bàrbara París, que va dirigir unes paraules d’agraïment, i també expressà gratitud al seu predecessor Senyor Ferran Coll, alhora que es posà a la disposició de tots per  continuar fent Fraternitat Festiva.

Un pastís d’aniversari i les salutacions , abraçades i petons de comiat van constituir el teló de fons d’una vetllada tendra , alegre i sensible compartida per tots. Fins aviat.