El Col•legi Claret guanya la Competició Catalana de Miniempreses

Captura de pantalla 2013-05-24 a la(s) 11.20.38Fusta i paper d’alumini. Amb aquests dos materials un grup d’alumnes de primer de Batxillerat del Col·legi Claret han aconseguit guanyar la primera Competició Catalana de Miniempreses.

Wifinc no té competència. És un nou mercat que ofereix la solució al problema que molts internautes tenen sovint quan el senyal Wi-Fi no arriba amb prou potència. Aquest producte estrella s’anomena Wi-Fi Booster, una peça molt senzilla feta de fusta 100% reciclable i d’alumini reutilitzat. Només cal col·locar-la darrere les antenes de l’encaminador (router) per aconseguir que el senyal Wi-Fi s’incrementi fins a un 50% sense necessitat que la tarifa d’Internet augmenti.

Miniempreses és el programa estrella de Junior Achievement. Consisteix que els alumnes d’entre 14 i 18 anys crein la seva pròpia empresa i la gestionin durant tot el seu cicle de vida (constitució, producció, ventes, comptabilitat, etc.). Els cinc joves guanyadors volen comercialitzar el seu invent a través de l’empresa Wifinc que ells mateixos han impulsat.

En total van ser 239 les miniempreses d’arreu de Catalunya que es van enregistrar per a poder participar a la Competició. Un jurat constituït per més de 85 directius d’empreses; empresaris; emprenedors i professionals de diferents àmbits van seleccionar-ne 20 per passar a la darrera fase de la Competició. D’aquestes 20 miniempreses, 15 formaven part del programa KitCaixa Joves Emprenedors, una eina educativa que l’Obra Social “la Caixa” i Junior Achievement van arrencar plegats l’any passat. 

catalunya-religio

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.