Dos dies a les Colònies d’Igualada

Casal La Salle Sant Martí
Casal La Salle Sant Martí

El primer cap de setmana d’agost  el passarem al Casal La Salle – Sant Martí, a Veciana. És un paratge  molt bonic, envoltat de bosc, ben conservat, molt net, i amb una varietat d’arbres, i flors boscanes variades.

Més o menys quaranta colonialistes ens reberen amb els braços oberts, una excel·lent acollida, ben aviat ens sentirem uns més de la colla.

Les activitats que si fan són variades, algunes simultànies, que  tothom segueix segons  el seu tarannà i gust, sempre en un ordre i horari establert.

Els tallers de manualitats fan jornada continuada, sempre hi ha algú creant petites obres d’art, dibuixos, braçalets, collarets, figuretes…

Per aquells que poden i els agrada caminar, petgen les rodalies: el molí, el camí del silenci, la cova de Lourdes…..

La piscina a uns dos kilòmetres es l’escenari de jocs d’aigua, tombarelles, capbussades i banys de sol a mesura.

La mainada s’han portar les seves “bicis” que fan treballar adequadament.

Els moments de pregaria son dos, en havent esmorzat , es fa una pregaria comunitària preparada cada dia per una terna diferent. També el migdia, es pot compartir  l’Eucaristia a la petita capella dels germans de La Salle.

La sala de la “tele” te petits clients esporàdics.

Els jocs de taula hi són tots, sempre s’hi poden veure amics fent alguna partideta.

Les activitats extres: cinema – fòrum, gimcana, debat, teatre, concert, celebracions especials, concurs de fotografies… , eren participades per tots.

Fins aquí les activitats, tanmateix  res lluiria sense el protagonista principal: l’esperit de germanor i joia que es fa pelés en totes les persones que formen la Colònia.

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=NPLWhuJ3dHI&w=640&h=480&rel=0]

 

 

 

Añadir un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.