Convivència de Nadal. Fràter, diòcesis de Barcelona

Convivència de Nadal. Fràter, diòcesis de Barcelona. Dia 17 de desembre 2017. Parròquia i Centre de Sant Esteve (Nou barris).

Ben embolicats, fugint del fred, aprofitant el sol que ens acaronava, arribàrem  al lloc de concentració, unes 60 persones, amb ganes de compartir la joia de Nadal. El senyor rector Mn. Emilià celebrà l’Eucaristia, ens acollí com sempre amb els braços oberts, en l’homilia va insistir en tres aspectes fonamentals; la figura de Maria en el Magnificat: generositat; Joan: la preparació del camí de Jesús; Isaïes: Ens visitarà un sol (Jesús) que ve del cel per guiar els nostres passos per camí de pau.

En acabar la cerimònia ens desitjà un bon Nadal i 2018.

Seguint la mega/rampa arribàrem a l’edifici parroquial per celebrar la festa.

La Janina ens comentà, amb tot detall i clara  dicció, dos contes  de Nadal. El regal de la capsa plena de petons, d’una nena al seu pare. I el segon, no específic de Nadal, tanmateix si moralista, ens  deixava la gratuïtat anònima en un primer pla i també el retorn de tota bona acció a la persona que l’ha començada. Dels dos comptes  tots escollirem: idees, propostes, frases… que compartirem i exposarem, gràcies a la col·laboració de les germanes Baurier París. Acabàrem cantant unes nadales. Un matí per respirar l’esperit de Nadal.

Un molt bon dinar ens feu pujar els colors a la cara, i acontentà l’estómac: Fideuada, mandonguilles, pastís, torrons i cava.

Una visita esperada: el Pare Noël, i dos col·laboradors ens portaren uns sacs de regals que ens repartiren .

Final de Festa el grup “Cor Raval Evolution”

Ens obsequià amb un selecte concert,  un repertori de peces clàssiques, populars, modernes, algunes peces ballables que feren moure els assistents, (Lacrymosa, Boogie Wonderland, Sweet Dreams, Deyou Love me, Livertango, A quién le importa, Escándalo, Mas que nada), un espectacle digne, que tanca amb nota, una diada plena d’amistat i companyonia.

Com sempre l’hora dels adéus i si pot ser fins aviat.