COMENCEMENT DE CURS FRATER DE BARCELONA

6 D’OCTUBRE 2019

Casa de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu

Els de la Fràter ens trobàrem  amb dos objectius importants: celebrar la primera sortida de curs i passar una jornada de convivència tot comentant les aventures de l’estiu, també fent plans pel nou període  que ja treu el cap.

En un dia gris de tardor arribàrem a la casa de les Germanes Hospitalàries de la Santa C reu, que sempre ens acullen molt be. Després de les salutacions, abraçades i petons, mossèn Miguel va celebrar l’Eucaristia, ens va parlar, com ell ho sap fer, de manera propera i entenedora, ens feu entendre que tots i totes podem fer créixer el nostre gra de mostassa per donar sentit a la nostra vida.

Al dinar  gaudirem d’un ambient bo i distret, és el moment fràter, on tothom  comparteix l’amistat, és un temps  per recordar.

Desprès de dinar i gaudir de les bones tertúlies entre tots els assistents comencen a arribar els membres del grup d’havaneres.

Durant l’audició vàrem poder gaudir de les bones cançons i també de l’alegria de poder acompanyar el grup Mar Salada, amb mocadors l vol,  i cantant les tornades de les cançons.

El punt culminat va ser amb la cantada d’un popurri de cançons molt conegudes i que tothom van gaudir de valent.

Al terminar, no vàrem fer un comiat convencional sinó un fins aviat.

Moltes gràcies al grup Mar Salada de la Casa d’Almeria i als familiars i acompanyants.

…El curs ja està en marxa!