Adelaida Rubio Amela (a.c.s.)

El dia 27 del passat mes de novembre a Sabadell, ens va deixar, per anar a la casa del Pare, l’Adelaida Rubio i Amela, a l’edat de 85 anys, actualment estava molt dèbil, per una severa anèmia, va ser imprescindible l’ingrés hospitalari, on hi va viure pocs dies fins a morir, per las circumstàncies actuals, en total soledat. Estem segurs que Déu l’ha rebut amb els braços ben oberts, plens de la generositat que havia estat un dels seus objectius vitals.
A la Fràter, fa gairebé mig segle, la vàrem conèixer en les convivències d’estiu a Llorà, ella va fer divertides i alhora plenes d’humanitat totes les activitats lúdiques, va introduir la forma de fer teatre, sent els mateixos fraterns els protagonistes, va pintar de dinamisme els quinze dies de vacances que per a molts minusvàlids, en aquell temps, era la única via de passar uns dies fora de casa o fora de la residència. Tots ho recordem molt be.
Tota la seva vida l’ha dedicada a servir als altres, en el que aquets podessin necessitar, ho saben bé la Maria Assumpta Parera i la Pilar Lorente, les seves companyes a la pastoral cristiana que avui ploren i senten el seu enyor.