Més que un contacte personal.

Més que un contacte personal.
Tot just arribats a Tarragona, la Maribel Domenech ens va rebre amb estimació, es convertí en el nostre cicerone per la Rambla nova, balcó de la Mediterrània i rodalies.
A la tarda de 4 a 6 estàvem convocats a la Residencia Llevant, per compartir dues hores de fraternitat i amistat, amb la Maria, la dona que fa molts anys ens va acompanyar en la nostra ruta per l’equip de zona de Fràter, va ser la nostra mestra. El retrobament havien passat 4 anys, (s’havien encadenat els seus problemes de salut amb els nostres) va ser un “deciamos ayer” ple d’emoció i de vida fraterna.
La Maria, amb mobilitat reduïda des de la infància, va ser valenta i amb l’ajut de bastons i més tard cadira de rodes, va tenir una vida al 100 per 100, al portal de complir 70 anys li va arribar una greu minusvalidesa, que la va deixar pràcticament vegetativa, poca poc ha recuperat minis moviments, malgrat no poder articular cap paraula, els seus ulls parlen per ella, i la seva ma esquerra estreny amb tota la energia del mon.
Agraïm les dues hores que ens regalà la Maria i que ens ajudaran molt.