Festa Gran – Fraternitat Festiva

El dia 21 d’abril tota la família de  la Fraternitat Festiva celebràrem, amb joia i dinamisme,  la Festa Gran. Com cada any el col·legi de  Sant Ignasi de Sarrià ens acollí amb els braços oberts.  Començàrem compartint l’Eucaristia, celebrada pels mossens Miguel Elhombre i Lluís Simón, junts donàrem gràcies pel treball fet, recordàrem aquelles persones  que ja no estan entre nosaltres, i també aquelles que per diverses circumstàncies no hi eren. També desitjàrem a en Ferran Coll, una bona millora en el seu estat de salut.

Després, el sopar fred va afavorir  diàleg, vivències, rialles i també alimentar el cos, es clar. Les Jornades de convivència d’aquest estiu, van ser un dels temes  més coment ats, esperances, il·lusions i molt més s’espera d’aquests dies de lleure de persones amb discapacitat, un  pilar per  crear un estiu integral i fratern.

 La tercera part va estar amenitzada pel grup d’Havaneres Torrebastons, que ens obsequià amb un repertori de cançons d’aire cubà i català que alegre els cors, unes tonades encomanadisses, ben aviat, varies persones s’animaren a cantar amb el grup, per acabar cantant tots.

Un regal final, fet  punt de llibre, per l’Alícia Coll, ens servirà de record d’unes hores entranyables,  plenes de fraternitat.

Seguir

Recibe las actualizaciones en tu buzón de correo electrónico

Únete a otros seguidores: